Restaurant Colette

Het is bijna 25 jaar geleden dat Colette de la Rosette, dit restaurant in de mooie Rechtstraat in Maastricht, in de trendy buurt Wyck, overnam. In haar keuken kookt ze het liefst met seizoens – en streekproducten. Ze maakt de gerechten zoals ze ooit bedoeld waren, puur, echt, herkenbaar en vooral smaakvol. Dit zijn de kenwoorden van de leden van Euro-Toques. Europese vereniging van koks, mede opgericht door Paul Bocuse. . Deze manier van koken, met respect voor het product, en het seizoen, past het beste bij mij. Ik probeer de warme sfeer van vroeger neer te zetten ins ons restaurant, zonder me te verliezen in moderne trends. . U bent van Harte Welkom Lees verder

Het is bijna 25 jaar geleden dat Colette de la Rosette, dit restaurant in de mooie Rechtstraat in Maastricht, in de trendy buurt Wyck, overnam. In haar keuken kookt ze het liefst met seizoens – en streekproducten. Ze maakt de gerechten zoals ze ooit bedoeld waren, puur, echt, herkenbaar en vooral smaakvol. Dit zijn de kenwoorden van de leden van Euro-Toques. Europese vereniging van koks, mede opgericht door Paul Bocuse.
.
Deze manier van koken, met respect voor het product, en het seizoen, past het beste bij mij. Ik probeer de warme sfeer van vroeger neer te zetten ins ons restaurant, zonder me te verliezen in moderne trends.
.
U bent van Harte Welkom

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.