5x Eten aan de Maas

Uit eten gaan is eigenlijk altijd al heerlijk, maar uit eten gaan terwijl je geniet van een prachtig uitzicht op de Maas is éxtra leuk! Maastricht barst van de horecagelegenheden, maar wist je ook dat er een hoop zijn die uitkijken op de rivier?  Wij hebben hiervan een selectie gemaakt en deze op een rijtje gezet.

Brasserie Bonhomme

Geniet van het uitzicht over de Maas en de bourgondische sfeer. Drink een heerlijk kopje koffie terwijl je uitkijkt over de Maas, of geniet van de verrassende menu’s geserveerd door de enthousiaste medewerkers. Brasserie Bonhomme is tevens een prachtige locatie voor het houden van recepties, feesten of andere bijeenkomsten.

Café Zuid

Een bezoek aan Café Zuid kan gecombineerd worden met een theatervoorstelling van Toneelgroep Maastricht, zo ben je écht een avondje uit. Je kunt bij Café Zuid terrecht voor een heerlijke kop koffie, smoothie, borrel, lunch of diner. De menukaart is zeer divers en biedt voor ieder wat wils!

Beluga Loves You


Beluga is gevestigd in een prachtig pand aan de Maas en beschikt (als enige in Maastricht) over maar liefst twee Michelinsterren. "Waan je in de wereld van smaken, geuren, kleuren & gastvrijheid. Geniet van de creaties in een cosmopolitische atmosfeer. Wees positief, durf te dromen en focus je op de toekomst. Laten we samen nieuwe herinneringen maken"; dat is waar Beluga voor staat. Bij Beluga kun je terecht voor een heerlijke lunch of een culinair diner in de vorm van een vastgesteld menu of a la carte. Extra leuk is dat Beluga ook een eigen online shop heeft binnen de website.

Restaurant Pakhoes

Restaurant Pakhoes is gelegen aan de Waterpoort en heeft een prachtig terras met uitzicht op de Maas. Ga jij voor het 'Pakoes Menu', het 'Menu de la semaine' (speciaal samengesteld weekmenu, ma t/m vr), of kies jij liever à la carte? Het kan hier allemaal. Restaurant Pakhoes werkt uitsluitend met verse producten! Uiteraard wordt er rekening met individuele (dieet) wensen gehouden

Steakhouse Kobe

Kobe streeft ernaar authentieke gerechten te serveren. De Japanse keuken in haar oorsprong. Bij Kobe worden sushi en sashimi ter plaatse en à la minute bereid, zoals dat ook in Japan gebeurt. Ze maken alleen gebruik van de beste, verse vis. Daarnaast serveren zij ook een ruime keuze aan teppanyaki-menu's. De kok bereidt vis en vlees bij de gasten aan tafel op een grote bakplaat.