The Barn komt naar Maastricht

Vrienden Roel & Joost werden zich de afgelopen jaren steeds bewuster van hun leefstijl. De twee besloten gezonder te eten, maar merkten al snel dat de keuze beperkt was. Ook bleek gezond leven nogal duur te zijn. De vrienden sloegen de handen ineen en The Barn was geboren! De plek voor casual dining; gezond, duurzaam én betaalbaar. De eerste Pilot Store werd geopend in 2016 aan de Amsterdamse Zuidas, in de zomer van 2017 kwam daar een vestiging in Utrecht bij. In maart 2018 openden zij de derde vestiging in Rotterdam en komend najaar is Maastricht aan de beurt!

The Barn werkt met biologische boeren van over de hele wereld en uitsluitend met biologische producten. Als een product niet biologisch verkrijgbaar is, halen ze het van de kaart. De kaart wisselt hierdoor regelmatig. Gezond, biologisch eten is vaak prijzig. Omdat The Barn je liever geen junk food ziet eten bieden ze een betaalbaar alternatief. Want: biologisch hoeft niet duur te zijn. Bij The Barn steken ze authentieke bereidingswijzen in een nieuw jasje. Ze brengen je terug naar de tijd waarin verse, pure producten rechtstreeks van de bron naar de mensen toe werden gebracht. Ook als er in geen velden of wegen een boerderij te bekennen is!

biologisch hoeft niet duur te zijn

Ook met de wegwerpverpakkingen blijven ze hun filosofie trouw; alle wegwerpmaterialen zijn gemaakt van hernieuwbare, uit de natuur afkomstige grondstoffen. Zo gebruiken zij voor de koffiebekers, bladvezels die overblijven bij de productie van rietsuiker en de smoothiebekers worden gemaakt van bio-kunststof uit maïs. Alle producten zijn composteerbaar!  

Laten we vooral niet vergeten dat het eten ook ongelofelijk lekker is! Het eten wordt iedere dag met zorg klaargemaakt. En dat proef je! Om je vingers bij af te likken… ervaar vanaf komend najaar zelf maar eens hoe lekker gezond eten kan smaken.