Vertrouwde gerechten op een verrassende manier bij Restobar JOS

Joskes passie voor lekker eten en drinken en die voor het werk in de horeca heeft haar zo’n twee jaar geleden aan het denken gezet over het openen van een eigen restaurant. Onder begeleiding van Luc en Leon van Horeca Advies Zuid heeft ze haar concept uitgewerkt en zijn ze op zoek gegaan naar een geschikte locatie. Die vonden ze al vrij snel aan de Rechtstraat 12 in Wyck.

Restobar JOS opende haar deuren in juli 2023 en is een shared dining restaurant waar verschillende keukens worden gecombineerd om herkenbare ingrediënten te verwerken tot verrassende gerechten. Het menu wisselt elke drie á vier maanden met de seizoenen mee en wordt aangevuld met een uitgebreide wijnkaart, een selectie van lokale bieren en diverse cocktails. Het gebruik van streekproducten staat centraal, omdat ze geloven in de waarde van lokale en hoogwaardige ingrediënten.

Nu, bijna een jaar later is ook Broodjesbar JOS geopend. Evens in Wyck aan de Wycker Brugstraat 37, waar dezelfde visie, betreft lokale en hoogwaardige producten, wordt nageleefd. Hier kunnen gasten genieten van een breed assortiment aan ambachtelijke broodjes, bereid met de beste ingrediënten uit de regio.


Restobar Jos en Broodjesbar Jos nodigen iedereen van harte uit om de unieke culinaire ervaringen te komen ontdekken.