WyckseWodka: De eerste wodka uit Maastricht

Het duurde niet lang voordat Frank Kalf en Remco Bom de eerste fles WyckseWodka op tafel zetten. De kracht zit hem in het nuchtere ondernemerschap en de liefde voor de lokale producten. Maastrichtse wijn, bier en noem maar op was er al maar wodka ontbrak. Ze miste de wodka in het échte assortiment van lokale producten. Met een knipoog naar de hippe stad Wyck maakten de heren een puur product van Maastrichtse grond. 

WYCKSEWODKA PROEFT NAAR HET BOURGONDISCHE MAASTRICHTSE LEVEN

Frank en Remco werken enkel samen met lokale merken en ingrediënten uit de regio. Wyck is een kenmerkende wijk, waar ontzettend veel ambitieuze ideeën tot stand komen. Jonge ondernemers laten dit stadsdeel Bourgondisch bruisen. Met dit pure verhaal blijven de heren dicht bij zichzelf, dat is de essentie van ondernemerschap in hun ogen. Het verhaal verspreidt zich inmiddels door Nederland, België en Duitsland. Vol passie word er verteld over dit nieuwe lokale product uit Maastricht. 


Wanneer de agenda het even toelaat duiken de culinaire heren het lab in om te experimenteren met smaken, ingrediënten en bereidingswijzen van de wodka. Zo hopen ze de ambacht van het verhaal nar een hoger niveau te kunnen tillen. 

AAN AMBITIE GEEN GEBREK

Frank weet door zijn vorige werk als zelfstandig ondernemer dat Maastricht hier op zat te wachten. Met de WyckseWodka probeert hij Maastricht een nieuwe smaak te geven. Remco Bom is bekend met de Maastrichtse grond. Hij weet precies waar hij de ingrediënten vandaan moet halen om tot het perfecte product te komen. 

EEN PRACHTIG PRODUCT DAT MAASTRICHT EEN STUKJE MOOIER ZAL MAKEN

Kortom samen zijn Frank en Remco een super duo en hebben ze een prachtig product weg gezet dat Maastricht een stukje mooier zal maken.